Om oss

Webshopen Militus Medical grundades år 2012 med visionen att kunna erbjuda hudvårds- och egenvårdsprodukter av högsta kvalité i olika prisklasser. Grundarna; Hans Qvarner och Curt Skoglund är erfarna hudläkare och ville utöka sin hudläkarverksamhet Stadion Hudläkarmottagning till nätet. Här ska konsumenterna känna sig trygga med att de preparat de väljer till sig kropp ska vara noggrant utvalda av hudläkare och att de faktiskt fungerar.

Curt Skoglund, Hudläkare och grundare           Hans Qvarner, Hudläkare och grundare 

Detta är bloggen som hör till webshopen.

Här ger vi tips och råd kring hudvård och egenvård, utförligare beskrivningar av våra produkter och annat smått och gott. En och annan tävling kommer titt som tätt och vi vill få dig som konsument att känna dig trygg med våra produkter. Därför finns vi här, där du kan läsa om allt nytt som händer hos oss men samtidigt alla våra produkter, den kvalité de håller och varför just de finns hos oss. Militus Medical är en förlängning av Stadions Hudläkarmottagning och vår ambition är att du ska kunna välja mellan produkter utvalda av hudläkare.

Vi kommer även ta er med bakom kulisserna till webshopen, allt för att ni lättare ska kunna lära känna oss och vi er – genom era kommentarer. Vi vill veta vad ni tycker om oss, vilka produkter ni gillar och vad ni har för funderingar kring huden i allmänt så det är bara att kommentera

Behöver ni komma i kontakt med oss kan ni fylla i formuläret under kontakta oss.

One comment

Comments are closed.